Inspirationclass Smart Industry Kennispoort Zwolle

Vervolgbijeenkomst Smart Café

Woensdag 8 november

Kennispoort Regio Zwolle organiseert een follow-up bijeenkomst voor de deelnemers van de drie Smart Cafés in Steenwijk, Hardenberg en Zwolle. Wil je meer weten over de impact van veranderingen en hoe hier mee op te gaan? Of over het Smart Industry Canvas Model? Beide onderwerpen bieden wij aan:
Workshop 1

Samen met Joke de Vries van BreinKennis kun je verder ingaan op de impact van veranderingen voor het personeel.

In deze workshop wordt duidelijk waarom mensen weerstand hebben tegen verandering. Aan de hand van een casus bekijken we hoe het brein reageert op een verandertraject. Hierdoor wordt niet alleen duidelijk waarom mensen weerstand hebben tegen verandering, maar ook wat je ertegen kunt doen.

Workshop 2

SmartIndustryPartners verzorgt onder leiding van Geert Haisma een workshop waarin het Smart Industry Canvas Model centraal staat. In deze workshop kun je je eigen bedrijfssituatie in kaart brengen en kijken welke strategische keuzes je kunt maken om het gedachtengoed van Smart Industry in je eigen bedrijf te implementeren. Hierbij zijn belangrijke vragen: Welke eisen en wensen uit de markt zijn hierin bepalend? Welke bedrijfsprocessen spelen hier een rol? Welke bedrijfsonderdelen hebben hier mee van doen en welke technologieën kunnen het beste daarvoor ingezet worden? Het Smart Industry Canvas Model geeft inzicht in de huidige situatie en biedt de strategische keuzemogelijkheden om de toekomst vorm te geven.

Als afsluiting van het programma is er een dinerbuffet.
De kosten voor de workshop en het buffet zijn euro 50 per persoon.

Programma

15.30 uur      Inloop met koffie
16.00 uur      Presentatie
16.10 uur      Workshop BreinKennis of Workshop Smart Industry Canvas Model
18.00 uur      Netwerkbuffet

Locatie:

Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle

Interesse? Meld je dan aan via info@kennispoortregiozwolle.nl

 

 

 

SMART Industry Partners