SMART Industry Partners

Het netwerk Smart Industry Partners is hét aanspreekpunt voor bedrijven die de Smart Industry aanpak willen toepassen binnen hun eigen organisatie.

Onze missie is om een toegankelijk netwerk van organisaties te creëren die Smart Industry oplossingen aanbieden op verschillende gebieden, variërend van business strategieën, nieuwe technologieën, coaching en training, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van slimme productontwikkeling, tot Mass Customization, Internet of Things, de Digital factory, Cyber P​hysical Systems, Factory flexibility en Agility van organisaties.

Ons doel is om oplossingen te bieden voor integratie van industriële automatisering en informatietechnologie met als resultaat een sterke verbetering van productiviteit, flexibiliteit en robuustheid van de productiesystemen.

We richten ons specifiek op middelgrote tot grote industriële bedrijven die te maken hebben met de volgende uitdagingen of combinaties hiervan:

  • Hoe corporate intelligence strategieën in te zetten om te komen tot een voorspelbaarder markt voor wat betreft de eisen van de klant en het volume van de klantvraag?
  • Hoe kan de Time-to-Market worden verkort en de First Time Right klanttevredenheid worden verbeterd door invoering van slimme productontwikkeling en agile engineering technieken?
  • Hoe Mass Customization, High Mix Low Volume (HMLV), One Piece Flow (OPF) en Zero defect manufacturing productie strategieën in te zetten?
  • Hoe kan een sterke verbetering van de productiviteit van de fabriek en OEE worden bereikt?

De samenwerkende organisaties die dit netwerk hebben opgericht zijn Symbol, ErgoDesign, Hollander Techniek, Universiteit Twente en Oost NV.

SMART Industry Partners